Wintersport groepsreizen zonder gedoe

Flipside is een wintersport organisatie, begonnen door drie vrienden op een zolderkamer. Op een gegeven moment groeide de werkzaamheden, het ging goed. Ze hebben altijd zelf de website gemaakt, teksten geschreven en social media bijgehouden, maar dit ging niet meer. Ze zochten een partij die kon aanhaken, meeschalen en ook proactief met ideeën zou komen.

We bedenken, maken, schaven en verbeteren creatieve uitingen voor hun marketing en ontwerpen en bouwen de online platformen en website.

Klant

Flipside

Gedaan

Strategie, Concept, Branding, UX, Huisstijl, Website, Drukwerk. Online systemen. Advertenties. Offline campagnes. Alles.

Call to action voor offerte aanvragen

In de afgelopen jaren hebben we de website verbeterd en aangepast ten behoeve van de strategie en optimalisatie. Het einddoel is om het zo eenvoudig en zo betrouwbaar mogelijk te maken voor potentiele klanten om een offerte aanvraag te doen.


bekijk website

Verhaal vertellen

Een verhaal vertellen is nooit klaar. Als een merk staat moet het verhaal worden verteld aan de doelgroep door middel van marketing. We maken alles wat nodig is, zoals brochures en posters, kleding, handouts, busbestickering, social media posts. We denken mee, komen met nieuwe ideeën en ontwerpen bouwen het ook.