Kunststof kozijnen, gewoon goed en eerlijk

GoNxxt monteert kunststof kozijnen. Dat is een vrij recht-toe-recht-aan business, maar er zitten meer kanten aan een verhaal. Toen we begonnen met de samenwerking hebben we dit verhaal opnieuw geschreven vanuit hun kernwaarden. Daar kwamen al snel naar voren dat ze zich wilde afzetten tegen de louche montagebedrijven. Vanaf dat moment was de slogan van GoNxxt: Gewoon goed en eerlijk. En dat zijn ze ook.

Voor GoNxxt zijn wij hun creatieve afdeling / communicatiebureau. We adviseren, denken mee en verzorgen alle communicatie uitingen voor ze. Van de huisstijl, het logo tot de slogan, de (online)advertenties en relatiegeschenken.

Klant

GoNxxt B.V.

Gedaan

Strategie, Branding, Huisstijl, Drukwerk, Iconen, Website, Online advertenties, Social Media, Documenten Webapp, Monitoring, Analyse, Planningsoftware, Optimalisatie. Alles.

Een website die werkt

Een belangrijke schakel in de communicatie is uiteraard een website. De website van GoNxxt moet perfect aansluiten bij de rest van de uitingen, zodat de potentiele klant vertrouwen krijgt in wat ze doen. Goed verzorgd, geen poes pas. Het verhaal is immers 'gewoon goed en eerlijk'.


bekijk website

Marketing mix

Zichtbaarheid voor een merk zit in een mix van marketing elementen. We maken iconen, huisstijl elementen, drukwerk zoals offertemappen, intekenformulieren en relatiegeschenken.