creatieve communicatie

Een handgemaakte haaraccessoire. Van alle tijden.

Hairpin

Project

Kunstenares Yingyi maakt deze mooie Hairpin met de hand. Het idee is ooit per ongeluk ontstaan toen ze een aantal vriendinnen graag een zelf gemaakt cadeau wilde geven met een persoonlijke touch. Uit walnotenhout worden stroken gesneden en na lang genoeg veilen wordt de Hairpin elke keer op maat gemaakt met een unieke golvende vorm.

Resultaat

We bedachten samen de naam en de huisstijl. Vanuit daar hebben we foto's gemaakt, POS materiaal bedacht en ontworpen en natuurlijk de website opgezet.

Concept + Branding + UX + Huisstijl + Website + Verpakking + Drukwerk

In verbinding met de natuur

De haarpin is een sieraad en hoe vaker je hem gebruikt hoe meer hij bij je hoort. Gemaakt met de hand, van walnotenhout. Puur natuur en dat wilde we ook terug brengen in de visuele presentatie zoals de website.

Chinese cultuur

In het oude China werden haarspelden door alle geslachten gedragen, en het waren essentiƫle items voor het dagelijkse haarstyling, voornamelijk voor het vastzetten en versieren van een haarknotje. Bovendien kunnen haarspelden die door vrouwen worden gedragen ook hun sociale status vertegenwoordigen. ... Deze ceremonie markeert het volwassen worden van jonge vrouwen.

Opzoek naar zoiets?

Neem contact op, klik hier