creatieve communicatie

Een creatieve uitstraling binnen de conservatieve kozijnenbranche.

GoNxxt B.V.

Project

GoNxxt kwam met de vraag of we konden helpen bij de uitstraling voor hun nieuwe kozijnenbedrijf. Dit bleek al snel niet alleen te gaan om een logo, maar er kwam een veelvoud aan opdrachten uit. Van de website, tot buitententen en gevelbannier en van busbestickering tot de offertemappen.

Kortom, nu doen we alles. Van de Social Media tot de Google Advertenties.

Resultaat

We hebben ons gebogen over de unieke punten van GoNxxt. Het bleek dat persoonlijkheid en humor hoog in het vaandel stond. Met een portie lef hebben we gekozen om een geheel eigen stijl de branche in te helpen. Met illustraties van het team en een goed doordachte, vriendelijke en laagdrempelige website.

Concept + Branding + UX + Huisstijl + Website + Online systemen + Social Media + Advertentiecampagnes + Drukwerk + Projectmanagement

Verschillende uitingen, zelfde uitstraling

Nadat we de huisstijl hebben ontworpen, gingen we aan de slag met heel wat drukwerk. Zo hebben we de teksten en grafisch ontwerpwerk gemaakt voor de visitekaartjes, flyers, koopovereenkomsten, tenten, busbestickering, offertemappen, enveloppen en bord voor in de tuin.

Persoonlijk

Wij zijn overtuigd dat het belangrijk is om in de huidige tijd te gaan voor een persoonlijke benadering van nieuwe klanten. Zichtbaar en persoonlijk zijn hebben we met illustraties kunnen doorvoeren in de branding van GoNxxt.

Opzoek naar zoiets?

Neem contact op, klik hier