creatieve communicatie

Een wintersport zonder gedoe voor iedereen.

Flipside

Project

Flipside is een wintersport organisatie, begonnen door drie vrienden op een zolderkamer. Op een gegeven moment groeide de werkzaamheden, het ging goed. Ze hebben altijd zelf de website gemaakt, teksten geschreven en social media bijgehouden, maar dit ging niet meer. Ze zochten een partij die kon aanhaken, meeschalen en ook proactief met ideeƫn zou komen.

Resultaat

We bedenken, maken, schaven en verbeteren creatieve uitingen voor hun marketing en ontwerpen en bouwen de online platformen en website.

Concept + Branding + UX + Huisstijl + Website + Online systemen + Social Media + Advertentiecampagnes + Drukwerk + Projectmanagement

We gingen aan de slag met de re-branding

We gingen aan de slag met de branding. Aanvankelijk was Flipside gericht op Off-piste / Freeride beleving, maar dit is in de afgelopen jaren veranderd in groepsreizen voor bedrijven, scholen en studentenverenigingen.

Aan de hand van de nieuwe kernwaarden van Flipside is een nieuwe pay-off bedacht: Wintersport groepsreizen zonder gedoe en de kleurstellingen, het logo en beeldmerk aangepast. Ook introduceerde we een steenbok als huisstijl-element om de kernwaarde 'natuur' te vertegenwoordigen.

Online systemen

In het begin van de onderneming werden deelnemers nog bijgehouden in Excel, maar op een gegeven moment ging het om duizenden deelnemers per jaar. Daar zijn nu systemen voor ontwikkeld, zowel een eigen My Flipside als een Crewplanning en Verhuursysteem.

Deze systemen maken het makkelijk om debiteurenbeheer, verhuur van materiaal en de crew te coƶrdineren.

Grote stappen voorwaarts

Met behulp van alle digitale mogelijkheden kunnen we de marketingstrategie verbeteren. Zo zetten we in op advertentie kanalen van Facebook, Instagram en Google. Maar we meten ook de resultaten. We optimaliseren alles gaandeweg.

Opzoek naar zoiets?

Neem contact op, klik hier