Moderne websites en hoogwaardige online tools laten maken?

Ik ontwerp en bouw maatwerk
webdingen. Wat heb je nodig?

Sinds 1997 werkte ik aan meer dan 300 projecten. Een kleine greep...

Kookkado.nl

Ontwerp + Techniek

Deze giftcard kan je cadeau doen aan iedereen die 'iets' heeft met eten en/of koken. Aangesloten Kookkado partners krijgen een profielpagina en kunnen daarop hun aanbiedingen kenbaar maken. Ik werkte aan het ontwerp, de techniek en het beheersysteem.

Bekijk deze website live
Kookkado.nl is een platform website met login en accountmogelijkheden. Een Grote Website dus...

GoedGevoed.info

Logo + Huisstijl + Website ontwerp + Techniek

Samen met diëtiste Monique de Man ging ik aan de slag om haar praktijk GoedGevoed te voorzien van een passende huisstijl en een informatieve en sprekende website / blog. Dit is gelukt!

Bekijk haar website hier
GoedGevoed is een Kleine Website met een aantal pagina's zoals contact en tarieven

Bezigbijtje.nl

Ontwerp + Techniek

Heb je kinderen of werk je met kinderen dan weet je dat het lastig kan zijn om soms iets leuks te bedenken om te doen. Bezig Bijtje is een platform om inspiratie op te doen voor activiteiten. Ik maakte het (interactie)ontwerp, bouwde de techniek en het beheersysteem van de website.

Bekijk BezigBijtje.nl hier

MECompany.nu

Logo + Huisstijl + Website ontwerp + Techniek

Manou vroeg mij te helpen met de uitstraling voor The ME Company. Samen gingen we op zoek naar een consistente, heldere identiteit. Voor loopbaancoaching, organisatieadvies en/of teamcoaching ben je bij haar aan het juiste adres en dat lees je allemaal op deze opvallende onepager..

Bekijk haar website hier
Voor The ME Company maakte ik een onepager website.

Stichtingmove.com

Logo + Huisstijl + Website ontwerp + Techniek

Studenten gaan in samenwerking met kinderen leuke projecten aan om bijvoorbeeld de buurt te verbeteren. Ik heb voor deze mooie organisatie de identiteit en de website ontwikkeld.

Bekijk de website van Move hier

Indoorskiusa.com

Website techniek

Ontwerp door: Aline Geeft Vorm

Skieën kan in de sneeuw, maar als dat er niet ligt of je kan even niet op vakantie dan kan je altijd nog gebruik maken van een rollerbaan die Indoor ski USA verkoopt. Daarnaast zijn ze druk bezig met een indoor skibaan in Manhatten. Ik maakte in samenwerking met Aline (ontwerp) de website.

Bekijk de website hier
Voor Indoor Ski USA maakte ik een onepager website.

Whitecollarboxing.nl

Website techniek

Ontwerp door: Carnero Mediadesign

Europees bokskampioene Marichelle runt de White Collar Boxing businessclub in Rotterdam. Samen met Remco van Carnero Mediadesign heb ik voor haar de website ontwikkeld met gerse beelden en duidelijke informatie over dit concept.

Bekijk White Collar Boxing hier

Petjeaf.nl

Website ontwerp + Techniek

Deze weekendschool biedt nieuwsgierige kinderen tussen de 10 en 14 jaar de kans om in het weekend interessante beroepen te onderzoeken. Na het ontwerpen van alle pagina's ontwikkelde ik het beheersysteem en de website. Elke vestiging kan zijn eigen pagina's beheren.

Bekijk deze website hier
De weekendschool Petje Af zit door heel Nederland. Elke vestiging heeft zijn eigen stukje op deze platformwebsite.

Go-Flipside.com

Website ontwerp + Techniek

Naar de zon? Daar willen ze bij Flipside niets van weten. Deze ruige mannen gaan snel van een berg, off-piste door de poedersneeuw en dat het liefste in groepsverband. Deze ruige sport vroeg om een actieve website!

Bekijk deze website hier

Milesamersfoort.nl

Website ontwerp + Techniek

Dit podium voor live-muziek in de binnenstad van Amersfoort belde met de vraag of ik de oude website kon vernieuwen. Zeker! Een levendige website met video en koppeling met Facebook Events is het resultaat voor dit jazzcafe.

Bekijk de website hier
Een eenvoudig te begrijpen onepager website met agenda functie en Facebook koppeling voor dit cafe.

Heb je nog meer?


Ja, nog een heleboel maar geen zin om tijd vrij te maken om voor alle
oudere projecten nieuwe afbeeldingen te maken.

Ik maakte ook wat aparte projecten zoals een foto Client Area voor een fotograaf, een broodjes bestelsysteem voor een croissanterie, een rekentool voor een kinderopvangbedrijf, inschrijf en ticketsysteem voor een festival en een enquete systeem voor verloskundigenpraktijk. Voor een ongesorteerd overzicht om te laten zien dat ik wel wat ervaring heb opgedaan kun je even kijken op de volgende website:

Klik hier voor meer bewijs!