Connection has lost...

Functioneel. Creatief.
Voor MultiBrand Bags.

De vraag

"Via Brunotti Bags zijn we bij jullie gekomen. We werken nu met een ander bureau, maar zien dat jullie efficiƫnt werken en gave projecten maken. Graag gaan we aan de slag voor onze websites."

De oplossing

We hebben samen mooie websites opgezet voor zowel de zakelijke internationale bedrijven Multibrand Bags, Eurobag HK, Dutchbag BV en de tassenmerken Axel David, Daniel Ray en Chesterfield. Allen overzichtelijk en informatief gericht op de doelgroep.

Resultaten

  • + Digitaal partner
  • + Concept
  • + Websites
  • + Intranet

Multibrand Bags

Voor de overkoepelende organisatie maakte we een strakke zakelijke website met daarbij een intranet. Het intranet was bedoeld om contact te houden met de distributeurs, inkopers en pers. Zo konden in het intranet de laatste juiste collectie bestanden en persmateriaal worden gedownload.

Dutchbag B.V.

Ook voor toenmalige marktleider Dutchbag maakte we een fris ontwerp van de website. Waaronder de merken worden gepresenteerd met een focus op de verkoop.

Online merkbeleving voor Daniel Ray

Van handtassen, rugzakken tot backpacks. Daniel Ray heeft het allemaal. Wij hebben de collecties voorzien van een mooie passende online presentatie.

Online passende uitstraling voor de tassencollecties van Axel David

Een frisse uitstraling voor Axel David. Kleurrijke tassen verdienen een mooie online presentatie. We hebben meerdere jaren de merkenwebsites gemaakt en zo verschillende collecties gepresenteerd.

Luxe tassenmerk Chesterfield

Het tassenmerk Chesterfield bevind zich in het luxe segment en heeft een andere uitstraling dan de voorgaande tassenmerken. Daarvoor hebben we met de fotografie en donkere tinten gewerkt aan een exclusief gevoel.