Connection has lost...

Digitale maatwerk software: Online platforms.

De vraag

Soms is een gewone website niet genoeg en is er een groter digitaal systeem nodig. Met gebruikers en allerlei mogelijkheden achter een inlogsysteem.

De oplossing

Dit is echt gaaf. Online digitale platformen vanaf de grond opbouwen waar uiteindelijk 100-en en 1000-en gebruikers op samenkomen. We hebben jaren ervaring met de valkuilen van deze software en die kennis zetten we graag in.

Resultaten

  • + Coderen
  • + Maatwerk
  • + Digitaal platform
  • + Online systeem

Digitaal platform voor de Rotterdam Running Ambassadors

Sinds 2011 hebben wij het platform voor de RRA gebouwd. Samen met agency immits in het begin en daarna in 2018 helemaal opnieuw opgebouwd met de ontwerpen en UX van het Rotterdamse UX bureau: Rodesk. Heel gaaf project met een hoop hardlopers die er dankbaar gebruik van maken.

Een wereldwijd polaroidfoto project.

In 2013 werkte we aan een mooi initatief om reizigers verhalen en ervaringen te laten delen met lokale bevolking van de landen die zij bezoeken. Doormiddel van het delen van een Polaroidfoto. Het project is niet viral gegaan, maar het is nog steeds fantastisch. Check de website voor verhalen.

Topsporters zoeken begeleiding.

Berry de Mey wilde een platform bouwen waarop bodybuilders van over de hele wereld informatie kunnen vinden over goede voeding en trainingschema's om net als Berry in een goede 'shape' te komen. Wij bouwde dit superplatform met de geweldige designs van Rotterdamse grafisch ontwerpstudio Carnero.